Waarom een pelgrimstocht ondernemen in het kader van leiderschap?

 • Door te onthaasten en te vertragen naar 4km/u in de natuur ontstaat er rust in je hoofd.
 • Door de 3 basiselementen van wandelen, slapen en eten tijdens de tocht, kan je helderder denken en uitzoeken wat voor jou nu echt belangrijk is in het leven.
 • Er is meer verbinding met jezelf.1
 • Stap uit je comfortzone en wandel met ons naar Santiago.

The Leadership Camino is een leertraject dat je doet groeien als leidinggevende. En dit tijdens een 6 daagse wandeltocht van Pontevedra naar Santiago de Compostella. Samen met Partner LEARNING IN COMPANY maken we een tocht die tot de verbeelding spreekt. Onderweg staan we stil jouw tocht als leidinggevende. Hoe ben je aan die tocht begonnen? Wie inspireert je? Waarom doe je wat je doet? Wat waren pieken en dalen op je tocht? Wat geeft en kost je energie? Wat wil je bijsturen? Allemaal vragen die je helpen om met volle kracht en op een authentieke manier je tocht verder te zetten.

j

Reisdata

 

 • wordt binnenkort aangekondigd 

We starten met intake gesprek (individueel telefonisch)

 • Tijdens dit gesprek bespreken we je persoonlijke doelstellingen en verwachtingen. Wat wil je bereiken met de tocht? Waarin wil je groeien?
 • Tijdens onze tocht maken we tijd en ruimte om stil te staan bij je tocht als leidinggevende. Als leidinggevende ben je ‘een soort van superman’ die verschillende borden omhoog weet te houden. Deze tocht gaat om jou. Want soms moet het even alleen om jou gaan. Volgende topics komen aan bod:
 • Hoe ben je op dit pad terecht gekomen?
 • Wie heeft je geïnspireerd?
 • Hoe is de tocht tot hiertoe gelopen? Welke kantelmomenten kwam je tegen?
 • Wat kost je energie op je pad? En wat geeft energie?
 • Krijg zicht op je unieke kwaliteiten als mens en hoe je als leidinggevende dicht bij jezelf kan blijven.
 • Ervaar hoe reflectie en bezinning hier een rol in kunnen spelen.

Opvolgmoment:

 • Na thuiskomst organiseren we nog een opvolgmoment om bij te praten over hoe het gelopen is met de plannen na de reis.

Aanpak?

 • Op deze inspirerende wandeltocht wisselen we groepsreflecties af met momenten van individuele coaching en stiltemomenten. Deze opleiding is een echte beleving in een prachtig kader. Bovendien neem je afstand van je digitale vriend om volledig te kunnen connecteren met je eigen noden en met de groep. Gegarandeerd kom je zelf terug met een ‘full battery pack’.

Wat is inbegrepen?

N

Intakegesprek (individueel, telefonisch)

N

6 dagen begeleiding tijdens de tocht

N
Opvolgsessie 3 weken na de tocht
N
Accommodatie (kleinschalig, op basis van 2 persoonskamer, single op aanvraag mits supplement)
N

Volpension (exclusief drank)

N

Transfers naar startpunt van de Camino en oversteek met boot

Maximum 8 deelnemers

Go Camino is een erkende reisprofessional aangesloten bij het VVR zodat u met u met een gerust hart op pelgrimstocht kan vertrekken

Aantal overnachtingen: 6 nachten
Aantal km dat gewandeld wordt: 78 km
(een gemiddelde van 15 km per dag)

Prijs: 3175 euro per persoon (exclusief btw)

Deze tocht wordt volledig begeleid uit Brussel, klik hier voor een gedetailleerde reisbeschrijving

Fitness niveau:  

Wat hebt u nodig?

   • Een goede basisconditie. Wilt u op voorhand in groep uw conditie verbeteren en alvast voeling krijgen met ‘de caminovibe’ schrijf u dan in voor de camino tochten in België. 
   • Zin voor avontuur
   • Bereidheid om afstand te doen van je digitale vriend
   • Paklijst krijgt u bij inschrijving
   • Exclusief in deze reis:
    De reis naar Porto is niet inbegrepen
    Persoonlijke uitgaven
    Persoonlijke reisverzekering (verplicht annulatie en reisverzekering), neem contact op met Go Camino.

     

   

   

   

   

Wie is Martine?

Martine is coach, trainer, leer ontwerper, met een passie voor mensen en alles wat met groei en ontwikkeling te maken heeft.

Daarnaast is ze een echt ‘buitenmens’. In 2015 startte ze met ‘Learning In Company’ en ondersteunt ze bedrijven in het opzetten van lerende organisaties, leidinggevenden en teams. Martine is steeds op zoek naar ‘inspirerende leercontexten’ die van een leertraject een ‘leerbeleving’ maken.

Zo ontwikkelde ze diverse opleidingen in de buitenlucht, voor leidinggevenden en teams, die de combinatie bieden tussen een fijne activiteit en een diepgaander leerresultaat. Toen Martine samen met Elvira in 2017 haar eerste stuk van de Camino wandelde, was ze meteen verkocht. Ze vond hierin de perfecte setting voor een nieuw leeravontuur.

Martine is de ideale coach, die leren en actie samenbrengt in een inspirerend leertraject. Onderweg stelt ze je de juiste vragen, die je doen stilstaan bij wat echt telt voor jou om als leidinggevende volledig in je kracht te kunnen staan.

Wie is Elvira?

Elvira is een avonturier ‘pur sang’.

Ze bezocht maar liefst 65 landen, spreekt vloeiend 5 talen en verloor in 2015 haar hart op de Camino de Compostella. Ze wandelde ondertussen meer dan 30 camino’s. Die tocht vanuit Frankrijk was voor haar een kantelpunt. Het effect van de tocht heeft haar diep geraakt. Het fysieke proces van het lange-afstand-lopen, de mentale rust, het buiten zijn, in verbinding met de wereld om je heen, al die prachtige en waardevolle ontmoetingen, het inzicht in wat echt belangrijk is en daardoor relativeren, de ongelooflijke kracht van je lichaam en geest en de balans tussen beide.

Ze stapte uit de ratrace en begon met ‘Go Camino’. Met Go Camino stapt ze met groepen via verschillende wegen naar Compostella.

Elvira is je ideale gids tijdens deze tocht die je ‘ontzorgt’ van praktische en organisatorische beslommeringen en je inspireert door haar vele reisverhalen.

Deze 2 avonturiers hebben elkaar ontmoet in Laos in 2012.
Het was meteen duidelijk dat er nog vele gezamenlijke avonturen zouden volgen.

Wil je graag face to face kennismaken met ons?

Kom naar een van onze volgende infomomenten en leer ons kennen tijdens een kop koffie en een stuk heerlijke Santiago taart.

Zaterdag 1 februari

Afspraak om 10u

Locatie: Park Inn

2600 Berchem

(tegenover het station van Antwerpen Berchem)

 

 

Opgelet: graag aanmelden op: elvira@go-camino.com met vermelding van je naam.
Je kan ook aanmelden via het formulier op de contactpagina.

 

Waar wacht je nog op?

All text and images © Copyright Go Camino and Elvira Rog.
The Go Camino logo, "Go Camino", "Digital Detox Camino", "Friese Camino" , "Camino Vino", "Camino Original" and "Camino Spiritual" are trademarks and/or service marks and/or registered trademarks of Go Camino and Elvira Rog in the Benelux and/or Spain and/or other countries.