Staat u soms stil dat als u een wandeltocht boekt daar risico’s aan kunnen verbonden zijn? Go Camino is sinds dit jaar aangesloten bij het garantiefonds reizen, maar wat betekent dit nu? U wilt toch met een gerust hart vertrekken naar Santiago?

 

Garantie op zekerheid: Het garantiefonds screent elk jaar grondig alle aangesloten reisorganisaties, doorverkopers of reisbureaus. Een comité voert hierbij onafhankelijk onderzoek uit: compleet met checklists, balansanalyse…Zo kunnen ze potentiële problemen vroegtijdig opsporen en advies verlenen.

Snelle en efficiënte interventies in geval van faillissement: De ongemakken voor u als klant wordt tot een minimum beperkt. Het garantiefonds kan immers terugvallen op ruime ervaring met het aanpakken van een faillissement. Ze weten zeer goed hoe we reizigers moeten opvangen en begeleiden. Hoe we ze zo snel mogelijk kunnen geruststellen door de praktische beslommeringen over te nemen. Alles in het teken van een ontspannende voortzetting van de reis!

Gemoedsrust: U verlangt niets liever dan een welverdiende vakantie. Een compleet zorgeloze reis. Hiervoor rekenen ze op een betrouwbare, solvabele reispartner. Het garantiefonds label biedt deze garantie.