Pelgrim in de kijker

Onze wegen kruisten elkaar in het voorjaar van 2019. Saskia wandelde samen met een paar Vlaamse vrienden de Camino Spiritual met Go Camino! Tijdens die pelgrimstocht werd het al snel duidelijk dat er meer plannen zouden volgen.

Saskia is Nederlandse, geboren en getogen in Dordrecht, werkzaam in marketing en communicatie.

Daarnaast houdt ze van bewegen: wandelen, ballet, zwemmen… Ook beoefent ze al ruim 16 jaar yoga, zowel de krachtige, fysieke (Yang) als de zachte, helende (Yin) vorm. Ondertussen is ze zelf gecertificeerd Yin-Yang docente.

Zoals ieder leven heeft dat van Saskia ook ups en downs gekend. Yoga heeft een grote rol gespeeld om met die golven van haar leven beter te leren omgaan. Het hielp haar zelfs om grote obstakels te overwinnen.
Haar grote wens /droom is om, met haar (levens)ervaringen, ook een actieve, ondersteunende rol te vervullen in het leven van anderen. Hen te helpen in hun herstel en te begeleiden op hun pad naar een betere/goede toekomst. Uiteraard liefst met behulp van yoga en bewegen. Natuurlijk houdt Saskia ook enorm van wandelen of stappen zoals we dat in Nederland zeggen 🙂

Buen Camino y Namaste!